fredag 8. juli 2011

God start !

I dag startet vi ved Bjørkø, det stedet hvor jeg endte på onsdag. Vi startet klokken halv seks, og var fremme i Gøteborg halv ni og 2,5 mil senere. Der kjøpte vi oss litt frokost, og satt oss ved en elv i parken her. Vi våknet en time senere av en charterbåt som kjørte forbi, hvor de sa på høyttaleren at der lå det to trøtte gubbar som sikkert har vært helter på byen i natt.

På veien i dag tidlig havnet vi ved wn feiltakelse på 4 felts motorvei midt i rushtiden. Det stod da mellom å skate en halv mil tilbake, eller å krysse veien for såå komme over på ett fotgjengerfelt. Dumme som vi var valgte vi det siste.

Dette var ett øyeblikk hvor en skulle ønske kameraet stod på hele tiden. For i det Jokke trodde det var klart og løp ut i veien, kom det tutende biler i minst 150 fra alle kanter. Og midt oppe i dette stod altså svensken og ikke visste om han skulle løpe tilbake eller fortsette. Og i ren frustrasjon endte det med at han løp til midtrabatten mens han viste fingeren til alle som kjørte forbi. Aldri ledd så mye på turen som da..

Det som skjer videre i dag, er at vi skal prøve å komme oss til Varberg som ligger 7,7 mil fra Gøteborg. Vi vil da ha skatet over 10 mil på en dag. Deh går mye lettere nå som vi er to :)

På gjensyn !

2 kommentarer:

  1. Lycka till på vägen!!! Jag körde förbi er idag vid 13tiden på gamla riksvägen mellan Lindome och Kungsbacka och undrade vilka ni var. Sen så såg jag artikeln i GP :-)/ Marie-Louise

    SvarSlett
  2. Lycka till! Låter skitkul det ni håller på med. Ska följa bloggen nu framöver. :)

    SvarSlett